farizwifes: Aku open yg nak trade wife dgn wi…

farizwifes:

Aku open yg nak trade wife dgn wife or awek sendiri. Tak kisah la awek ke adik ke akak sendiri janji suka sama suka. Yg bujang pon aku open jugak tapi ada rules . Yg berminat boleh pm aku kita sembang tepi .

Condition wife aku tiptop lg
Umo : 24
Body : curvy
Kulit putih
Lubang bontot aku jarang jolok .
Posisi sex smua aku dah ajar , paling special time doggie 69 , pacak lambung . Dia pandai jilat lubang , konek , bola pelir.

Open : gangbang , 3some , sorang2 pon ok.

Fans request suruh reblog , sapa nak boleh pm dia . And sapa nak jual ke , trade apa apa ke pm i , free je i reblogkan . Btw i busy skrg tak boleh reply. Hbis slot this week , i reply one by one. You kay babe muah 💕😘

Categories