Hi adik nakal , walaupun umur dia lagi muda da…

Hi adik nakal , walaupun umur dia lagi muda dari i but nafsu boleh tahan 😂. Thanks ambil slot today @masterkingcum ❤️. Thanks buat review walaupun i paksa u sayang 😘 . Balik balik terus ajak vc apa lah 😂

P/s : i sendiri pickup dia around 1am – 3am lebih and hantar. Time hantar tu pun dapat hadiah 💦. Dah lama takde review so thats i , bg review baru . Dulu review via tumblr je , skrg dah upgrade pakai whatsapp 😘💦 Nak lg customer review tak ? Nak shared dulu 😘

Categories